alpaconference.ro

CONFERINTA INTERNATIONALĂ “PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ”
EDIȚIA A IV-A, 21 MAI 2021 - ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN BUCURESTI
Din cauza Pandemiei de COVID-19 conferința va avea loc online pe Zoom.

Facultatea de Drept a Academiei de Studii Economice din Bucureşti împreună cu Societatea de Științe Juridice și Administrative organizează în data de 21 mai 2021 a patra ediție a CONFERINŢEI INTERNAŢIONALE „PROVOCĂRI CONTEMPORANE ÎN DREPTUL ADMINISTRATIV DIN PERSPECTIVĂ INTERDISCIPLINARĂ”.

      SECŢIUNI:

  • I. Dezvoltări recente și perspective de evoluție ale dreptului administrativ la nivel național și internațional. Pentru tematica orientativă clic aici.
  • II.Provocări ale abordării interdisciplinare în științele administrative în secolul XXI. Pentru tematica orientativă clic aici.

INVITATIE DE PARTICIPARE

Conferinţa este o platformă de dezbateri care examinează dezvoltările recente şi perspectivele de evoluţie ale dreptului administrativ și ale administrației publice la nivel național, european și internațional. Conferinţa îşi deschide porţile către autori provenind din diferite ţări, din mediul universitar și din rândul practicienilor, încurajând susţinerea atât a lucrărilor de interes internaţional având ca obiect administrația publică comparată, Spațiul Administrativ European, dreptul administrativ dezvoltat de organizațiile publice internaționale, necesitatea abordării interdisciplinare a administrației publice, globalizarea fenomenului administrativ cât şi a lucrărilor care să reliefeze particularităţile administrației publice naţionale.
La Conferință se pot înscrie atât persoane care doresc să susțină o lucrare științifică, cât și persoane care doresc doar să audieze dezbaterile.
Organizatorii Conferinţei îi invită pe toţi cei interesaţi să participe în cadrul uneia din cele două secţiuni să completeze formularul de participare până la data de 13 mai 2020
Participanții au oportunitatea de a înscrie o a doua lucrare științifică plătind o taxă suplimentară. Pentru detalii clic aici. 
Toate lucrările susţinute în cadrul Conferinţei se vor regăsi într-una din publicațiile Conferinței. Pentru detalii despre publicațiile Conferinței clic aici
Autorii pot beneficia de serviciul de traducere în limba engleză a lucrării înscrise la conferință. Pentru detalii clic aici.

CONFERINȚĂ AGREATĂ DE INSTITUTUL NAȚIONAL PENTRU PREGĂTIREA ȘI PERFECȚIONAREA AVOCAȚILOR PRIN ACORDAREA DE PUNCTE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ AVOCAȚILOR PARTICIPANȚI

Date Importante

  • Până pe 13 mai
    trimiterea formularului de participare completat
  • Până pe 15 mai 2021
    trimiterea textului integral al lucrării științifice în limba română și engleză
  • Până pe 17 mai 2021
    confirmarea lucrărilor care vor fi susținute în cadrul Conferinței
  • Până pe 19 mai 2021
    plata taxei de participare
  • Declaratie de etica si malpraxis
Aboneaza-te la newsletter

Limba / Language